Perinteinen verhoilu

Vanhat kalusteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, joten niiden kunnostuttaminen ammattilaisella on sekä kulttuuriperinteen vaalimista että ekoteko.
Perinteisellä verhoilulla tarkoitetaan huonekaluja, joissa on käytetty kierrejoustimia ja niiden täytteenä on meriheinää, lastua tai jouhta.

Tuolit, sohvat ja nojatuolit saavat verhoilulla uuden ilmeen

Perinteisellä verhoilulla tarkoitetaan huonekaluja, joissa on käytetty kierrejoustimia ja niiden täytteenä on meriheinää, lastua tai jouhta. Vanhojen huonekalujen, kuten sohvien ja nojatuolien verhoilutyössä käytän aina perinteisiä ja laadukkaita materiaaleja.

Verhoilun yhteydessä teen myös tarvittavat liitoskorjaukset ja pienimuotoiset pintakäsittelytyöt. Tarvittaessa isompaa remonttia pintakäsittelyyn; yhteistyökumppaneista löytyy ammattitaitoisia pintakäsittelijöitä.

Työskennellessäni vanhojen tyylihuonekalujen kanssa otan aina huomioon huonekalun oikeat mittasuhteet ja käytän kunkin aikakauden ja muodon vaatimia materiaaleja ja ompeleita; rokokoon muotokieli on aivan erilaista kuin vaikkapa jugendin.

Huomioin huonekalun, tyylisuunnan ja asiakkaan asettamat vaatimukset. Verstaan mallikirjoista löytyy kattava valikoima kankaita, nahkoja ja keinonahkoja. Neuvon mielelläni sinua oikean materiaalin valinnassa.

Paljonko verhoilutyö
maksaa ja miten tilaan?