Mitä verhoilu maksaa?

Kokonaiskustannus verhoiltavassa huonekalussa koostuu aina kolmesta osa-alueesta: päällysmateriaalista, muista tarvikkeista ja työstä. Lue tältä sivulta, miten tilaat verhoilutyön.

Arvio ja tarjous

Prosessi alkaa tarjouksesta. Lähetä kuva verhoiltavasta kohteesta sähköpostiin katja@verhoilijamestari.net tai soita p. 050 330 9113 ja sovi aika verstaalla käymiseen.

Huonekalun näkemällä ja keskustelemalla asiakkaan kanssa osaan arvioida tarvittavat toimenpiteet ja kustannukset. Isommissa projekteissa tulen paikanpäälle arvioimaan. Kokonaiskustannus verhoiltavassa huonekalussa koostuu aina kolmesta osa-alueesta: päällysmateriaalista, muista tarvikkeista ja työstä. Tarjousvaiheessa annan sinulle arvion, jossa nämä kaikki on eriteltynä.

Työtuntimäärät saatavat vaihdella huonekalusta riippuen paljonkin. Helpoimmillaan työ koostuu vain kankaan vaihtamisesta, kun taas laajimmillaan työ sisältää liitoskorjailuja, pintakäsittelyä ja joustimien sidontaa.

Verhoilijamestari Katja Torvinen: Päällysmateriaalin valinta

Päällysmateriaalin valinta

Päällysmateriaali voi olla kangasta, keinonahkaa tai aitoa nahkaa. Kankaiden metrihinta vaihtelee kymmenistä euroista satasiin. Hintahaarukasta 50-80 €/metri löytyy jo kattava valikoima kotikäyttöön sopivia kankaita. Aito, hyvälaatuinen nahka on tänäkin päivänä erittäin laadukas ja pitkäikäinen materiaali.

 Materiaalivalinnassa on otettava huomioon huonekalun muodon ja mallin vaatimukset, käyttökohteen asettamat vaatimukset, asiakkaan mieltymykset ja budjetti.

Vaihtoehtoja löytyy kattava valikoima ja minulla on paljon tietoa ja kokemusta eri materiaalien ominaisuuksista ja sekä sopivuudesta eri tyyleihin. Autan ja neuvon oikein mielelläni. Malleja voi lainata kotiin mukaan, jotta värisävyt näkee oikeassa ympäristössä ja valinnan voi tehdä rauhassa.

Muita tarvikkeita ovat satulavyöt, joustimet, pehmustemateriaalit (perinteiset tai vaahtomuovit), vanut, apukankaat, tereet, nyörit ja napit. Käyttämäni materiaalit ovat aina laadukkaita ja huonekalun tyyliin ja aikakauteen sopivia.

Tarjouksen hyväksyminen
ja työn aloitus

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, sovitaan ajankohta työn aloituksella. Voit toimittaa verhoiltavat kalusteet itse verhoomolle. Vaihtoehtoisesti noudan huonekalun korvausta vastaan tai suosittelen kuljetusliikettä.

Verhoilijamestari Katja Torvinen: Verhoiltu nojatuoli

Työn valmistuttua

Kun työ on valmis, ilmoitan siitä sinulle ja laitan laskun sähköpostiisi. Annan neuvot kankaan hoidosta, jotta uusittu huonekalusi säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään. Voit kiittää itseäsi kiertotalouden tukemisesta, suomalaisen työn arvostamisesta sekä valinnasta kestävän kehityksen puolesta.

Tilaa verhoilutyö