Verhoilijamestari Katja Torvinen

Verhoilijamestari
Katja Torvinen

Vanhojen huonekalujen arvostuksen sekä kestävän kehityksen mukaisten valintojen tärkeyden opin jo vanhemmiltani. Verhoilutöitä olen tehnyt jo 25 vuoden ajan. Käsillä tekeminen, vanhojen huonekalujen kauneus, yksilöllisyys ja niiden laatu innostavat minua edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen. Mestaritutkinnon suoritin vuonna 2004, vain hieman alle 30-vuotiaana. Mestarin eettisten ohjeiden mukaan, kehitän jatkuvasti omaa ammattitaitoani ja palvelen asiakkaitani aina hyvin ja tekemällä huolellista työtä. Vanhan huonekalun verhoiluttaminen ja korjauttaminen on kestävää kehitystä parhaimmillaan, ja minulle on tärkeää, että saan olla mukana edistämässä kiertotaloutta.
Verhoilijamestari Katja Torvinen

Viimeisteltyä verhoilua vuosien kokemuksella

Olen opiskellut perustutkinnon Lahden käsi- ja taideteollisessa oppilaitoksessa. Kisälli- ja Mestaritutkinnot olen suorittanut Rajamäellä. Lisäksi minulla on Sisustajan ja Yrittäjän ammattitutkinnot.

Olen toiminut opettajana ja pitänyt luentoja verhoilusta eri oppilaitoksille. Vuosien varrella ollut aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa useissa yhdistyksissä. Tampereen Verhoilijamestareissa olen toiminut sihteerinä ja puheenjohtajana,  Käsityö- ja teollisuusyhdistyksessä hallituksen jäsenenä ja Tampereen mestarikillassa hallituksen ja korkearaadin jäsenenä.

Tampereen käsityö- ja teollisuusyhdistys palkitsi minut Vuoden Yrittäjäna 2009 ja Tampereen mestarikilta Vuoden käsityömestarina vuonna 2011.

Olen myös toiminut mentorina useammalle verhoilijalle. Omaa osaamista syventäviä kursseja olen käynyt mm. Englannissa,  jossa opiskelin ranskalaisia selkänoja tekniikoita. Tällä hetkellä verstastyöni ohessa opetan tulevia verhoilijakisällejä Rajamäellä ja toimin mentorina. Olen Suomen Verhoilijamestarien liiton ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Verhoilijamestari Katja Torvinen

Asiakkaiden kokemuksia

”Mahtava tyylitaju, huolellinen kädenjälki. Lämmin suositus!”

”Todella taitava ja luotettava tekijä! Suosittelen!”

”Oikein hyvä ja asiantunteva palvelu. Varmasti asioin toistekin.”

Lue lisää asiakaspalautteita Facebookista.

Paljonko verhoilutyö
maksaa ja miten tilaan?